Ukidanje karantene za knjige - 15.06.2020.


Dragi korisnici, 

od ponedjeljka, 15.06.2020. možete koristiti sve naše usluge u knjižniici, možete slobodno šetati među policama i samostalno pregledavati građu.

Bez obzira na popuštanje mjera, molimo vas da pri ulasku dezinficirate ruke i držite razmak 2 metra od drugog korisnika.

Također, prema propisima Vlade RH i drugih nadležnih tijela, Gradska knjižnica Oroslavje ukida karantenu za knjige pa će sa građa nakon povrata biti odmah dostupna za posudbu.

Knjižnica ponovno otvara čitaonicu, dječji odjel i informatički odjel uz poštivanje mjera fizičke udaljenosti i higijene. Maksimalan broj korisnika na računalima u informatičkom odjelu je 2, a isto vrijedi i za čitaonicu.

Ukoliko želite, građu i dalje možete naručivati putem maila: gkoroslavje@gmail.com ili telefona: 049/264-199. Pretražite naš katalog od kuće i sastavite svoj popis knjiga: https://library.foi.hr/lib/47

Za građu koja je bila posuđena  u periodu prije korone ne naplaćujemo zakasninu, a za ostale koji su građu posudili nakon 27.4.2020. zakasnina iznosi 1,00 kunu po danu. 

Korisnici i dalje mogu posuđivati do 5 knjiga odjednom na rok od mjesec dana. 

Obavijest o otvaranju knjižnice

Sukladno Odluci Vlade Republike Hrvatske Gradska knjižnica Oroslavje počinje s radom za korisnike od ponedjeljka, 27.4. pod određenim uvjetima u je...

detaljnije
Virtualna "Noć knjige" u Oroslavju

Mislili ste da je Noć knjige otkazana jer je knjižnica zatvorena? Ne brinite, deveta Noć knjige će se i ove godine održati, samo u malo drugačij...

detaljnije
Kliknite na vašu lokaciju kako bismo izračunali najkraći put i vrijeme putovanja do nas.