Obavijest o otvaranju knjižnice


Sukladno Odluci Vlade Republike Hrvatske Gradska knjižnica Oroslavje počinje s radom za korisnike od ponedjeljka, 27.4. pod određenim uvjetima u jednoj smjeni.

Radno vrijeme knjižnice bit će ponedjeljkom i srijedom u popodnevnoj smjeni od 12 do 18 sati, te utorkom, četvrtkom i petkom u jutarnjoj od 8 do 15 sati. 

Knjižnica će raditi samo za povrat i posudbu knjižne građe i to će se obavljati u predvorju knjižnice u kojeg će korisnici moći ulaziti jedan po jedan. Molimo da i u vanjskom prostoru poštujete razak koji će biti posebno označen.

Zakasnine za knjige nećemo naplaćivati, a umjesto dosadašnjih 3, moći ćete odjednom posuditi 6 knjiga na rok od mjesec dana. 

Ulazak u prostor knjižnic omogućit ćemo u trećoj fazi od 11. svibnja kada će biti dozvoljeno okupljanje do 10 osoba na jednom mjestu uz poštivanje mjera fizičke udaljenosti.

S obzirom da do tada nećete moći birati knjige za posudbu u knjižnici, preporuka je da prije nego što posjetite knjižnicu pregledate naš online katalog https://library.foi.hr/lib/47 i napravite popis knjiga koje želite posuditi. Također, možete nas prije kontaktirati putem telefona 049/264-199 ili e-maila: gkoroslavje@gmail.com kako bi se raspitali o posudbi i naslovima koje ćete posuditi kad dođete do nas, ili se pak, kao što ste često puta to i do sada činili, prepustite odabiru naših knjižničarki.

Zahvaljujemo Vam na razumijevanju i strpljenju te Vas pozivamo da pratite daljnje obavijesti o radu knjižnice putem internet medija i oglasnih ploča. 

Ukidanje karantene za knjige - 15.06.2020.

Dragi korisnici,  od ponedjeljka, 15.06.2020. možete koristiti sve naše usluge u knjižniici, možete slobodno šetati među pol...

detaljnije
Virtualna "Noć knjige" u Oroslavju

Mislili ste da je Noć knjige otkazana jer je knjižnica zatvorena? Ne brinite, deveta Noć knjige će se i ove godine održati, samo u malo drugačij...

detaljnije
Kliknite na vašu lokaciju kako bismo izračunali najkraći put i vrijeme putovanja do nas.